Kaisa MM 2019 majoitustiedote ja aikataulutus

24.9.2018

Majoitusmyynti aukeaa tiistaina 25.9.2018. MM-kilpailujen alkuun on nyt vähän vajaa vuosi.

KATSO MYÖS PELAAJIEN INFOPAKETTI

 

Kaisan MM-kilpailut Rovaniemellä 19.9-22.9

Pelipaikka: Santa Park Arctic world (joulupukin kotiluola)
Ainoa paikka maailmassa, jossa napapiirin rajan voi myös alittaa.
https://santaparkarcticworld.com/fi_FI/santapark
Virallinen kisahotelli: Arctic Tree House Hotel
Kuvia ja lisätietoa: https://arctictreehousehotel.com/fi/
Kansainvälisesti useasti palkittu hotelli, jonka kaikki huoneet ovat luxusmökkejä pelipaikkamme välittömässä läheisyydessä.
Huoneissa on lasiseinä pohjoiselle taivaalle, eli hyvällä tuurilla sängystä voi ihailla revontulia.

Majoitusvaihtoehdot:

Arctic Tree house suite, `käpylehmä´ 52kpl
https://arctictreehousehotel.com/fi/majoitus/kapylehma-sviitit/
Arctic TreeHouse -sviiteissä on laadukas parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä pesämäinen lisävuode. Tyylikkäästi sisustetun huoneen keskipiste on panoraamaikkuna, josta avautuu näkymä puiden latvojen yli taivaalle. Vuoteet on sijoitettu niin, että näkymän ihaileminen onnistuu mukavasti makoillen. Säilytystilaa matkatavaroille on runsaasti. Kylpyhuoneen varustukseen kuuluvat lattialämmitys ja sadevesisuihku. 

Arctic Glass House 5kpl
https://arctictreehousehotel.com/fi/majoitus/arctic-glass-house/
Arctic Glass House -hirsimökeissä on tunnelmallinen olohuone, kaksi laadukkailla parivuoteilla varustettua makuuhuonetta ja hieman kattavammin varustettu minikeittiö. Olohuoneessa on oikea takka, jonka ääreen on mukava käpertyä lämmittelemään aktiivisen päivän päätteeksi. Mökin mukavuuksiin kuuluvat myös oma sauna sekä tilava terassi, josta avautuu upea näkymä pohjoiselle taivaalle. Olohuoneen sohvasta saa lisävuoteen max. kahdelle henkilölle. | Kuvagalleria

ArcticScene executive suite 3kpl
https://arctictreehousehotel.com/fi/majoitus/arcticscene-executive-suite/
ArcticScene-sviitit tarjoavat mahdollisuuden ylelliseen rentoutumiseen ja hemmotteluun. Sviiteissä on erilliset makuu- ja olohuoneet, joissa suuri sohva ja pesämainen sänky takaavat makuupaikat suuremmallekin perheelle. Siirrettävät huonekalut mahdollistavat oleskelualueen muuntamisen ruokailutilaksi tinkimättä kuitenkaan designista ja ilmavasta tunnelmasta. Makuuhuoneessa on tilaustyönä valmistettu king size -kokoinen sänky sekä erillinen wellness-tila luomassa kylpylätyylistä tunnelmaa. Wellness-tilassa luonto on lähempänä kuin koskaan, sillä saunasta ja kylpyammeesta aukeaa näkymä ympäröivään metsään uusimmalla teknologialla valmistettujen yksityisyyden takaavien ikkunaseinien läpi.

---

Huonevaraukset tehdään suoraan hotellin varausjärjestelmään ja huone pitää maksaa varauksen yhteydessä:

Varaukset: https://booking.arctictreehousehotel.com/reserve/fi
Varauskoodi: PROKAISA

Huonehinnat on selkeästi edullisemmat, kuin mitä ne ovat normaalisti kyseisessä hotellissa. Silti hinta on toki korkeampi, kuin perinteisissä ketjuhotelleissa. Tässä on myös hyvä mahdollisuus pelaajille kysellä tähän sponsoria (esim. omalta työpaikalta tai paikallisilta yrityksiltä) 

Majoitushinnat:

Suositeltu paketti pelaajille
Käpylehmä (Arctic tree house suite)
4 yötä (ke 18.9-su 22.9 tai to 19.9-ma 23.9)
689€ (2 hlöä, lisähenkilö 30€/yö) tai yksittäisinä öinä varattuna 220€/yö/2 hlöä

Muokattu lisäys 3.10.2018:
Lisäksi on myös 5 yön paketti (ke-ma) 728€


4-5 yön paketti sisältää majoituksen ja runsaan, tasokkaan buffetaamiaisen. Lisäksi yhtä mökkiä kohden tarjoamme yhdelle pelaajalle ilmaisen osallistumisen MM-kilpailuun (arvo 100€) Tämän voi toki itse sopia jaettavaksi useamman henkilön kesken, mikäli pelaajia on mökissä useampia. Lisäksi kaikille täällä 4-5 yötä majoittuville pelaajille järjestetään kuljetus edestakaisin (lentokenttä, rautatieasema tai linja-autoasema) Pyrimme saamaan tähän vielä muuta extraa, joista on jo neuvotteluja vireillä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Arctic Glass House 440€/yö/2hlöä tai 490€/yö/4 hlöä, lisähenkilöt 30€/yö
Arctic Scene Executive suite 475€/yö/2 hlöä, lisähenkilöt 30€/yö


Näille ei ole erikseen 4-5 yön pakettihintaa. Vähintään 4 yön varaukset kuitenkin sisältävät samat edut kuin edellä ja lisäksi muita etuja, jotka julkistamme myöhemmin.

 

---

Alustava aikataulutus:

ti 17.9 Pöydät saapuu kuljetuksella pelipaikalle, roudausta ja valmistelua
ke 18.9 Pöytien kasaaminen alkaa, tekniset valmistelut aloitetaan ja laitteistoa testataan
to 19.9 Pöytien kasaaminen ja peliareenan rakentaminen jatkuu. Tavoitteena, että suurin osa pöydistä olisi valmiina klo 16 mennessä ja kaikki valmiina klo 18 mennessä. Torstai-iltana ohjelmassa on ilmoittautuminen (maksut, valokuvaus), arvonta ja bankettitilaisuus. 
pe 20.9 Avajaiset, joulupukki suorittaa kilpailun avauslyönnin, ensimmäinen pelipäivä (n.2 kierrosta)
la 21.9 toinen pelipäivä
su 22.9 finaalipäivä (10-15 pelaajaa vielä mukana), pöytien purkua ja päätösjuhlat
ma 23.9 areenan loppupurku 

Eli kaikki pelaajat paikalle torstai-iltaan mennessä ja toivottavasti mahdollisimman moni ottaa perheensäkin mukaan. Tässä on erinomainen tilaisuus nauttia samalla pohjoisen kauniista luonnosta, nähtävyyksistä ja alueen laajasta palvelutarjonnasta. Pyrimme saamaan alueen yrittäjiä tarjoamaan monipuolisesti palvelujaan kisatarjoushinnoin.

Tuomas Komi, EBK
Kaisa Lajipäällikkö
SBiL varapuheenjohtaja