Kaisa SM-alkukilpailu siirtyy Hyvinkäältä Helsinkiin

9.3.2018

Hyvinkään huonon hotellitilanteen vuoksi Kaisa SM-alkukilpailu tullaan pelaamaan tänä keväänä Helsingissä PVK:n ja HBK:n yhteiskilpailuna.

Kaisa SM-alkukilpailu oli tarkoitus pelata Hyvinkäällä 19.-20.5.2018. Hyvinkäällä järjestetään kuitenkin samana viikonloppuna Steelfest-niminen musiikkitapahtuma, jonka vuoksi Hyvinkään ja lähialueiden majoituspalvelut ovat jo nyt täyteen buukattuja.

Kaisajaosto on tutkinut eri vaihtoehtoja ongelman ratkaisemiseksi ja todennut parhaaksi vaihtoehdoksi, että kilpailu siirretään pelattavaksi Helsinkiin samana viikonloppuna. PVK:n sali on pääjärjestäjänä (4 pöytää) ja HBK:n sali (4 pöytää) toisena järjestäjänä ainakin lauantaina.

Mikäli pelaajia tulee reilusti yli 80, on lauantaina mahdollista hyödyntää myös EBK:n salia Espoossa (3 pöytää). Viikonlopun aikaistaminen ei myöskään ollut mahdollista, sillä moni on suunnitellut kalenterinsa tämän päivämäärän mukaan ja osalla on jo lennot varattuna kyseiselle viikonlopulle.

Kaisajaosto pahoittelee siirrosta mahdollisesti pelaajille aiheutuvaa haittaa ja haluaa kiittää kaikkia saleja hyvästä yhteistyöstä ongelman ratkaisemiseksi. Varatkaa hotellit ajoissa!

Terveisin, Kaisajaosto