Kaisa MM-kisapöydät myynnissä erikoishintaan

Joni Ahola
8.8.2019


Pöydät tulevat suoraan tehtaalta, ja niillä pelataan kaisan MM-kilpailu 19.-22.9.2019. Kisapöydät myydään 3990€ / kpl eli yli 800€ alle normaalihinnan sisältäen veran.

  • Deko Royalin rungossa kaikki puuosat ovat aitoa massiivipuuta. Jalat ovat tehty koivusta, ja runko on tehty lajitelmasta kestäviä kovapuita. Uusimman Deko Royal kaisapöytien jalkaa on pidennetty, ja jalan sisällä on teräspalkki vahvistuksena.
  • Kivet eli kivilevyt ovat kaisapöytiin erikoisteetettyä 38 mm paksua, laadukasta tarkkuushiottua kiveä. Yksittäisen pöydän kivilevyt on aina hiottu kokonaisena sarjana, joka takaa helpomman asennuksen ja vaateroinnin. Kiveen on lisätty säätöruuvit, jotka helpottavat vaaterointia.
  • Vallien puuosat on tehty saarnista. Pinnassa on siis aito puukuvio. Dekon vallikumit ovat maailmankuulun Artemiksen valmistamat, ja niiden kesto ja kimmoisuus ovat ensiluokkaiset. Vallikumi on liimattu tehtaalla koneellisesti, jolloin siihen on kohdistettu identtisen tasainen paine liimauksen aikana. Tämä takaa vallien oikeanlaisen ja identtisen toimivuuden. Vallien kiinnitys on pultilla kivilevyn läpi alapuolelta, joka mahdollistaa myös pussien koon hienosäädön tekemättä muutoksia vallikumeihin.
  • Pussit on tehty aidosta ja kestävästä nahasta. Pallokourut ovat muovipinnoitettua metallia.
  • Verkana on Iwan Simoniksen vihreä verka (760 tai 950 RusPro).
  • Mitat: Pelialueen pituus 294 cm, leveys 147 cm. Pöydän kokonaismitat: Pituus 323 cm, leveys 176 cm.


Pöydän OVH-hinta Suomen Biljardimyynnissä on (tammikuu 2019) 4798€ (sis. veran). Kisapöydät myydään 3990€ / kpl (sis. alv 24%).

Pöydät puretaan heti MM-kilpailujen jälkeen. PÖYDÄN NOUTO KILPAILUPAIKALTA TAI SOVITUSTI SUOMEN BILJARDIMYYNNIN KAUTTA.

MYYNTI/LISÄTIEDOT: Suomen Biljardimyynti Oy / Jori Manninen
045 894 8289, jori.manninen@biljardi.fi