Kaisa - Suomen biljardin kuningaslaji

Kaisajaosto tiedottaa

Uusi ajankohta kilpailulle on 11.-12.4.2015
Oulussa piti alunperin pelata Kaisan Nuorten SM 13.9, mutta kilpailu peruuntui liian vähäisen osanottomäärän vuoksi. Ajankohdaksi on nyt lyöty lukkoon lauantai 8.11.2014 ja pelipaikkana tulee toimimaan Hyvinkää. Samassa pelipaikassa tullaan pelaamaan myös Straight Poolin SM-kilpailu mikä mahdollistaa junioripelaajien osallistumisen molempiin kilpailuihin.
Lisätietoa kaisakauden uusista pienistä sääntömuutoksista ja kilpailukauden kuvioista. Mm. tahallinen talkkari on kielletty, rankkareissa pitää olla tuomari, loppupotissa palkitaan myös pisin sarja, juryyn kuuluu kaikki kaisajaoston jäsenet.
Antti Saari jatkaa ylhäisessä yksinäisyydessään. Markku Koponen nousi kahdeksannelle sijalle uransa toisella Kultakellokilpailun voitollaan.
Kouvolan hotelliongelmien vuoksi Red Ball Openin RG-kilpailun ajankohta siirtyy kolme viikkoa aikaisemmaksi. Vastaavasti Hyvinkään Expert Open siirtyy kolme viikkoa myöhemmäksi.
SBIL:n hallitus on päättänyt 9.10. että kaisan joukkue SM-kilpailuun pääsee osallistumaan myös kertalisenssillä.
Kultakellokilpailusta ja Expert Openista International Statuksen omaavia RG-kilpailuja.
Uusi rankingjärjestelmä saanut kannatusta, kilpailuja on sopivasti, ja kauden 2012-13 paras RG-kilpailu on ollut Terva-Cup
Mika on touhunnut lajin parissa aktiivisesti Tampereen suunnalla ja lisäksi aktiivisesti kuvannut kisapelejä ja jakanut niitä nähtäväksi nettipalveluihin.
JJ tulee vahvistamaan kaisajaostoa kaudella 2013-14