Kaisa - Suomen biljardin kuningaslaji

Kaisajaosto tiedottaa

[1-10] [11-20] [21-28]
Kouvolan Biljardiklubi toimii tänä keväänä Kaisan SM-alkukilpailun pääpelipaikkana. Toisena pelipaikkana tulee olemaan Inkeroisten Biljardikerho joka tällä kertaa paikkaa Red Ballin pelipaikan Ravintola Kaisan.
Rovaniemen hotellitilanteesta johtuen aikoinaan Bilikkikilpailuna ja Legendana tunnettu Rovaniemen turnaus pelataan aprillipäivänä 1.4.2017 (RG16). Vastaavasti Torniolle tuttu Aprillikilpailun ajankohta juuri aprillipäivän viikonloppuna on huono hotellitilanteiden vuoksi ja se pelataan jo neljä viikkoa aikaisemmin 4.3.2017 (RG14).
Uusi kalenteri nähtävillä
Uusi ajankohta kilpailulle on 11.-12.4.2015
Oulussa piti alunperin pelata Kaisan Nuorten SM 13.9, mutta kilpailu peruuntui liian vähäisen osanottomäärän vuoksi. Ajankohdaksi on nyt lyöty lukkoon lauantai 8.11.2014 ja pelipaikkana tulee toimimaan Hyvinkää. Samassa pelipaikassa tullaan pelaamaan myös Straight Poolin SM-kilpailu mikä mahdollistaa junioripelaajien osallistumisen molempiin kilpailuihin.
Lisätietoa kaisakauden uusista pienistä sääntömuutoksista ja kilpailukauden kuvioista. Mm. tahallinen talkkari on kielletty, rankkareissa pitää olla tuomari, loppupotissa palkitaan myös pisin sarja, juryyn kuuluu kaikki kaisajaoston jäsenet.